MENU WIGILIJNE
ZUPA
-barszcz czerwony z kiszonych buraków 1l/25 zł
-zupa z grzybów leśnych 1l/30 zł
MIĘSO
- karczek szpikowany czosnkiem 1kg/60 zł
- polędwiczki wieprzowe w sosie podgrzybkowym 1kg/70 zł
- schab ze śliwką 1kg/65 zł
RYBA
- ryba po grecku 1kg/60 zł
- tatar z łososia norweskiego surowego 1 porcja/30 zł
- tradycyjny polski karp panierowany 1kg/90 zł
PIEROGI / USZKA
- pierogi z kapustą i grzybami leśnymi 1kg/40 zł
- pierogi ruskie 1kg/37 zł
- pierogi z mięsem 1kg/40 zł
- uszka z grzybami leśnymi 1kg/40 zł
KAPUSTA
- kapusta czerwona z grochem 1kg/35 zł
- kapusta kiszona z grochem na ciepło 1kg/35 zł
KROKIETY/GOŁĄBKI
- gołąbki z kapustą i pieczarkami 1kg/35 zł
- krokiety z kapustą kiszoną i grzybami leśnymi 1kg/45 zł
- krokiety z mięsem 1kg/45 zł
DODATKI
- pasztet świąteczny 1 szt (foremka)/40 zł
- tradycyjna sałatka jarzynowa 1kg/40 zł
- sałatka z ananasem 1kg/45zł
- domowy chleb 1kg/30 zł
CIASTO
-sernik 1kg/50 zł
- makowiec 1kg/40 zł
- szarlotka 1kg/55 zł
ZAMÓWIENIA MOŻNA SKŁADAĆ POD NUMEREM TELEFONU: 690-004-034